Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Konya parklarında “Masa Tenisi” zamanı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, BAŞTA ÇOCUKLAR VE GENÇLER OLMAK ÜZERE HER YAŞTAN KONYALININ SPOR YAPMASI VE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRMESİ İÇİN ŞEHİR MERKEZİNDEKİ PARKLARA MASA TENİSİ ALANLARI OLUŞTURDUKLARINI SÖYLEDİ.

Konya parklarında “Masa Tenisi” zamanı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan Konyalının spor yapması ve keyifli zaman geçirmesi için şehir merkezindeki parklara masa tenisi alanları oluşturduklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki parklarda Konyalılar için masa tenisi alanları oluşturdu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm Konyalıların spor yapabileceği alanlar oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, 7’den 70’e herkesin sporla iç içe olmalarını arzu ettiklerini söyledi. Bu kapsamda Konyalıların hem spor yapması hem de keyifli zaman geçirmesi için şehrin dört bir tarafındaki Büyükşehir’e ait parklara masa tenisi oynamak için alanlar oluşturduklarını kaydeden Başkan Altay, “Tüm hemşehrilerimizin oynayabileceği masa tenisi masaları açık alanda kullanılmak üzere dizayn edilerek parklardaki yerini aldı. Her şey Konyalı hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı olarak yaşamlarını sürdürmesi için” dedi.

Parklarda masa tenisi oynayan gençler ise Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetini çok beğendiklerini söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark, Karaarslan Hadimi Parkı, Evliya Çelebi Parkı, Tavusbaba Parkı, Kozağaç Parkı, Birlik Parkı, Saraybosna Parkı, Kılıçarslan Parkı, Şefikcan Parkı ve Sağlık Parkı’nda masa tenisi alanları oluşturdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ