Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

CHP’nin yeni İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kaan Akın oldu

CHP’nin yeni İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kaan Akın oldu

31 Mart, 23 Haziran 2019 İstanbul Yerel seçimlerinde CHP İstanbul İl Başkanlığı adına sosyal medya alanında ki örgütlü çalışmaları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasında önemli bir paya sahip ekibin içerisinde yer alan 36.Dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kaan Akın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından 37. Dönem İstanbul İl Yönetimine çağrıldı.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden önce sosyal medyadaki dağınık ve kutuplaşmış muhalefet anlayışı ile hareket eden 40’ın üzerinde gurubun dilini parti merkezli söylem ve eylemleriyle bir çatı altında toplamayı başaran Akın, seçim sürecinde oluşabilecek tüm olumsuz söylemleri etkisiz kılan bir örgütlenme yapısı ile hem 31 Mart hem de 23 Haziran süreçlerinde CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın güçlü bir sosyal medya kampanya süreci yürütmesini organize etmişti.

1993 Yılından beri Medya ve İletişim sektöründe faaliyet gösteren Akın Evli ve 1 çocuk babası. Akın 2015 yılında üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2018 yılında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine gelmesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.
Adım Adım İktidar parolası ile seçim sürecine girilen dönemde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Akın’ı hangi alanda görevlendirileceği konusunun ise iki hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ