Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Eyüpsultan’da ücretsiz kuduz aşısı

Eyüpsultan’da ücretsiz kuduz aşısı

Eyüpsultan Belediyesi’nin, sevimli dostlarımıza daha sağlıklı bir yaşam sunmak ve sokak hayvanlarının sahiplenilmesini yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı ücretsiz kuduz aşısı ve muayene çalışması devam ediyor.

“Sevgimiz de ortak ilçemiz de” sloganı ile başlatılan çalışma doğrultusunda Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sahipli kedi ve köpekler ile sahipsiz sokak hayvanlarını ücretsiz olarak muayene ediyor ardından aşılıyor.

Sokak hayvanları ambulansıyla yapılan bu çalışmalarda günlük yaklaşık sahipli ve sahipsiz 150 hayvan muayene edilerek aşıları yapılıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Akşemsettin Mahalle Muhtarlığı önünde çalışma gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken adına Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız da muhtarlık önüne geçerek vatandaşlarla sohbet etti, görüşlerini aldı.

Vatandaşlar yapılan bu çalışmadan kaynaklanan memnuniyetlerini dile getirerek, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve ekibine teşekkür ettiler.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri 26 Nisan tarihine kadar devam edecek çalışmada aşağıdaki tarih ve yerde olacak:

15 Nisan tarihinde Göktürk İstanbul Caddesi’nde bulunan Eyüpsultan Belediyesi Tarım 4.0 Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi,

19 Nisan tarihinde Rami Bir Nefes Tesisleri,

26 Nisan tarihinde ise Silahtarağa Muhtarlığı önü

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ