Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Acil Saha Ekipleri hizmete başladı

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİNE ÇÖZÜM ÜRETECEK OLAN ACİL SAHA EKİPLERİ’NİN DEVREYE GİRDİĞİNİ DUYURDU.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların şikayet ve taleplerine çözüm üretecek olan Acil Saha Ekipleri’nin devreye girdiğini duyurdu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 7/24 hizmet verecek, vatandaşların taleplerine çözüm üretecek olan Acil Saha Ekipleri’nin devreye girdiğini duyurdu. Bu konu hakkında açıklama yapan Başkanı Büyükgöz, “İçlerinde gerekli ekipmanların da yer alacağı, park-bahçeler, fen işleri, temizlik işleri olarak 7/24 esasına uygun olarak verilecek bu konsept hizmetimizde, vatandaşımızdan sosyal medya mecraları başta olmak üzere diğer iletişim kanallarından bizlere ulaştırılacak talepler en kısa sürede sahada çözüme kavuşturulacak. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek amacıyla devreye aldığımız bu hizmetimizin hayırlı olmasını dilerken, saha ekiplerimize de kolaylıklar temennilerimi iletiyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ