Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Akdeniz’de yeni dönemde park ve yeşil alanlar yenileniyor

AKDENİZ BELEDİYESİ, 1 HAZİRAN’DA BAŞLAYAN YENİ NORMALLEŞME DÖNEMİ İLE BİRLİKTE İLÇE SINIRLARINDA BULUNAN TÜM PARK VE YEŞİL ALANLARDA ALTYAPI VE ÜSTYAPI YENİLEME İLE BAKIM-ONARIM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİ.

Akdeniz Belediyesi, 1 Haziran’da başlayan yeni normalleşme dönemi ile birlikte ilçe sınırlarında bulunan tüm park ve yeşil alanlarda altyapı ve üstyapı yenileme ile bakım-onarım çalışmalarına ağırlık verdi.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün; güçlendirilen araç, gereç ve ekipman kapasitesi ve belirlediği plan ve program dahilinde ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve temizlik çalışmaları hız kazandı. Gerek sahada yapılan tespitler gerekse muhtarlar ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçe genelinde yer alan tüm parklar ile ağaçlık, yeşillik alanları baştan sona yeniliyor; eksikleri tamamlayıp, vatandaşın hizmetine sunuyor.

Kazanlı PTT yanındaki park baştan sona yenilendi

Çalışmalar kapsamında Kazanlı PTT yanında bulunan ve yüzlerce insanın uğrak yeri olan parkın zeminini yenileyen, ayrıca toprak tesviyesi yapan ekipler, geçen haftalarda başlattıkları yenileme çalışmasını tamamlayıp, parkı yeniden mahalle sakinlerinin hizmetine açtı.

Akdeniz’in tüm park ve yeşil alanları elden geçiyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sarı Parkı, Kazanlı Caretta Caretta Parkı, İnönü Parkı ile Adanalıoğlu, Gazi, Bahşiş, Toroslar, Anadolu, Parmakkurdu ve Demirhisar mahallelerinde bulunan park ve yeşil alanlarda da yenileme, bakım, budama, ot biçimi ve sulama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, belirledikleri plan ve program dahilinde Akdeniz ilçe genelindeki tüm mahallelerde ihtiyaç duyan bütün parkları yenilemeye ve vatandaşların hizmetine sunmaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ