Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ücretsiz çekici hizmeti

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ANKARA’DA VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK, KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLAMAK, ARAÇ ARIZASI YA DA KAZALAR NEDENİYLE YAŞANAN TRAFİK SIKIŞIKLIĞINI ÖNLEMEK AMACIYLA 2 YIL ÖNCE BAŞLATTIĞI ÜCRETSİZ ÇEKİCİ HİZMETİNE DEVAM EDİYOR.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ücretsiz çekici hizmeti

Ankara Büyükşehir Belediyesi, araç arızası ya da kazalar nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla 2 yıl önce başlattığı ücretsiz çekici hizmetine devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hafta içi her gün 07.00-09.30 saatleri arasında ‘Başkent 153’e gelen ihbarlar doğrultusunda aracın arıza ya da kaza yaptığı noktaya giderek ücretsiz çekici

hizmeti sağlıyor. Kazanın meydana geldiği veya aracın arızalandığı alanda trafik sıkışıklığının yaşanmaması ve uzun süreli beklemelerin önüne geçmek için bu hizmeti başlatan Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğini gözeterek araç sahibiyle birlikte araçları sanayiye kadar götürüyor.

Vatandaşların mağdur olmamaları için ihtiyaç duydukları anda

hızlı şekilde yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten çekici şoförü Mustafa Günday, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız ücretsiz çekici hizmetimiz hafta içi 07.00-09.30 saatleri arasında devam ediyor” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ