Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Bafra’da dış mahalleler beton yola kavuşuyor

BAFRA BELEDİYESİ,139 MAHALLENİN BEKLENTİLERİNE DAHA HIZLI VE SAĞLIKLI ÇÖZÜMLER BULABİLMEK AMACIYLA KISA SÜRE ÖNCE HİZMETE GİREN BETON SANTRALİNİN MEYVELERİNİ ALMAYA BAŞLADI.

Bafra Belediyesi, 139 mahallenin beklentilerine daha hızlı ve sağlıklı çözümler bulabilmek amacıyla kısa süre önce hizmete giren beton santralinin meyvelerini almaya başladı. İlçede bir ilk olarak kırsal mahallerde beton yol çalışmalarının startı verildi.

Tesisin üretime geçmesi ile birlikte Bafra’da bir ilk olarak kırsal mahallelerde beton yol yapma başarısını ortaya koyan Bafra Belediyesi, sathi kaplama ile kıyaslandığında daha uzun ömürlü olan silindirle sıkıştırılmış beton SSB yol çalışmasını ilçeye kazandırıyor.

Her yeni güne gayret ve kalıcı hizmet gayesiyle çalışarak başladıklarını vurgulayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merkez mahallelerinin dışında ilk defa yapımı gerçekleşen beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

139 mahallesi ile geniş bir hizmet ağına sahip olduklarını belirten Başkan Kılıç, konu hakkında şunları söyledi:

”Bu gerçek doğrultusunda hayata geçirdiğimiz beton santralimizin hizmete başlamasıyla birlikte tahmin ettiğimiz periyotta çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bafra Belediyesi hizmet tarihinde bir ilk olarak kırsal mahallerimizde beton yol çalışmalarının startını verdik ve yoğun bir tempo ile devam ediyoruz. Ülkemizin en önemli ovalarından birine sahip olan ilçemizde, büyük tonajlı araç trafiğine maruz kalan özellikle kırsal mahallelerimizde çok daha uzun ömürlü olan beton yolun öneminin ve değerinin farkındayız. Bu noktada Bafra’mızın hizmetine sunduğumuz beton santralimizin ne denli kıymetli bir kazanım olduğunu hep birlikte görmüş olduk.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ