Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Bağlar’da tahrip olan kaldırımlar yenileniyor

BAĞLAR İLÇE BELEDİYESİ, UZUN SÜREDİR YENİLENMEYEN VEYA ÇEŞİTLİ NEDENLERLE YIPRANARAK VATANDAŞLARIN GÜNLÜK YAŞANTISINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYEN KALDIRIM VE ARA SOKAKLARI YENİLEYEREK MODERN BİR GÖRÜNTÜ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, uzun süredir yenilenmeyen veya çeşitli nedenlerle yıpranarak vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz yönde etkileyen kaldırım ve ara sokakları yenileyerek modern bir görüntü kazandırmaya devam ediyor.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde tahrip olan ve yaşam alanlarının görüntüsünü bozan kaldırımlar yenilenerek, vatandaşların yaşam kalitesi artırılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmet programı kapsamında hazırlanan planlama ve vatandaşların şikayeti üzerine son iki buçuk yılda merkezdeki 12 mahallenin tamamında yüzlerce cadde, sokak ve kaldırım yenilenerek eski olumsuz görüntülerden arındırılıyor. Yaz sıcağına rağmen aralıksız olarak devam eden çalışmalarda Bağcılar Mahallesi Diyala Parkı’nda bozulan parke taşları ve kaldırımlar yenilenerek çevredeki vatandaşların takdirini kazanan bir görüntüye kavuşturuldu. Mevlana Halit ve Yunus Eme mahallelerinde ise uzun yıllardır yenilenmediği için günlük yaşamı olumsuz etkileyen bölgelerde yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Daha önce Bağlar’da hiç görmedikleri bir hizmet seferberliği ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, Başkan Hüseyin Beyoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ