Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Beyoğlu, ilk kez asfaltla tanışan caddede çalışmaları denetledi

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, BELEDİYE TARAFINDAN YENİ YAPILAN VE AYNI ZAMANDA İLK KEZ ASFALTLANDIRMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANAN BAĞCILAR MAHALLESİ 1216. SOKAKTA İNCELEMELERDE BULUNARAK FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP ETTİ.

Başkan Beyoğlu, ilk kez asfaltla tanışan caddede çalışmaları denetledi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye tarafından yeni yapılan ve aynı zamanda ilk kez asfaltlandırma çalışmalarına başlanan Bağcılar Mahallesi 1216. Sokakta incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti.

1150 metre uzunluk ve 15 metre genişlik olacak şekilde tasarlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyoğlu, bugüne kadar Bağlar halkına verdikleri tüm sözleri yerine getirmenin güveniyle hareket ettiklerini söyledi. Hizmeti uzun vadeli ve kalıcı olacak şekilde planladıklarını anlatan Beyoğlu, ”Karacadağ siyah bazalt taşından üretmiş olduğumuz asfaltla 2019 ve 2020 yıllarında bir hayli mesafe aldık. Bu yıl yükümüz daha az oldu bu anlam da. Buna rağmen gördüğümüz eksikleri ve vatandaşlarımızın taleplerini ivedi bir şekilde yerine getirmeye devam ettik. Hizmet, vatandaşların daha iyi koşullarda yaşaması için yapılır. Bu şiarla imkanların yettiği her yere kadar hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ