Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan İlidi, altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

MUŞ’UN BULANIK KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET İLİDİ, SANAYİ SİTESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, sanayi sitesinde yapımı devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan sanayi sitesindeki altyapı çalışmalarını inceleyen Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, vatandaşlara belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için çalıştıklarını söyledi. Bir taraftan 18. Madde uygulanan yerlerde yeni yol açma çalışmalarının yapıldığını dile getiren İlidi, bir taraftan da havaların müsait olmasıyla birlikte altyapı ve yol çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. İlçe halkının her zaman hizmetin en iyisi ve en güzelini hak ettiğini ifade eden İlidi, “Gördüğümüz her olumsuzluğa anında müdahale ediyoruz. Nerede hangi bir olumsuzluk görsek önce planlamamızı yapıyor, sonra gereken çalışmayı başlatıyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda, onlarla istişare içerisinde hizmet veriyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ