Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Bir mahalleye daha park yapıldı

DÜZCE BELEDİYESİ ÇOCUK PARKI OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK SLOGANI İLE BAŞLATTIĞI KAMPANYA İLE BİR MAHALLEDE DAHA OYUN PARKI OLUŞTURDU. DARICI MAHALLESİ AZİZ YILDIRIM BULVARI ÜZERİNDE ÇOCUK PARKINI YAPAN DÜZCE BELEDİYESİ DİĞER MAHALLERDE DE YENİ PARK ALANLARI OLUŞTURACAK.

Bir mahalleye daha park yapıldı

Düzce Belediyesi çocuk parkı olmayan mahalle kalmayacak sloganı ile başlattığı kampanya ile bir mahallede daha oyun parkı oluşturdu. Darıcı Mahallesi Aziz Yıldırım Bulvarı üzerinde çocuk parkını yapan Düzce Belediyesi diğer mahallerde de yeni park alanları oluşturacak.

Darıcı Mahallesi Aziz Yıldırım Bulvarı üzerinde mahalle sakinlerinin nefes alacağı ve çocukların oyun oynayacağı yeni bir park hizmete alındı. Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına yeni parklar kazandırırken bir yandan da eskiyen park mobilya ve gruplarını yeniliyor. Müdürlük ekipleri son olarak Darıcı Mahallesine yeni bir oyun parkı yaptı.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların oyun oynarken güven içinde olmaları amacıyla parkın etrafını çitlerle kapattı. Ekipler, sadece çocukları değil yetişkinleri de düşünerek fitness aletlerini parkın içine yerleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ