Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Çameli Belediyesi bayrama hazır

KURBAN BAYRAMI TATİLİ SÜRESİNCE VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI ÖNLEMLER ALAN ÇAMELİ BELEDİYESİ, BİRÇOK BİRİMİNDE NÖBETÇİ EKİPLER OLUŞTURARAK HALKIN ACİL İHTİYAÇLARINI ANINDA KARŞILAYACAK

Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların mağdur olmaması önlemler alan Çameli Belediyesi, birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın acil ihtiyaçlarını anında karşılayacak.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Cengiz Arslan, bayram süresince ortaya çıkacak talep ve aksaklıklara karşı belli sayıda personelin görev başında olacağını belirtti. Arslan, “Ayrıca Zabıta, Fen İşlerine Bağlı Temizlik Personelleri ekiplerinin bir kısmı da ilgili yerlerde denetleme ve ihtiyaç halinde müdahalelerine devam edecek.

Acil Durumlarda Zabıta Müdürlüğü için 0530 268 4850 veya Whatsapp hattının 0530 268 4861 numarasına yazabilirsiniz. Vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için Çameli Belediyesi’nin pek çok birimi de iş başında olacak. Belediye hizmetlerinin Bayram tatili boyunca devam edeceğini ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, “Her zaman olduğu gibi bayramda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlgili birimlerimiz bayram boyunca hizmet vermeye devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ