Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Çohaz Kavşağı modern görünüme kavuştu

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEREFİYE CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN ÇOHAZ KAVŞAĞI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENEREK MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Şerefiye Caddesi üzerinde bulunan Çohaz Kavşağı baştan aşağı yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu.

Kentin önemli geçiş noktalarından biri olan ve uzun bir süredir çözüm bekleyen Şerefiye Mahallesi Çohaz Kavşağı yenilendi. Kavşakta, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatıyla bir süren önce çalışma başlatılmıştı. Çalışmalar kapsamında dar olan yollar genişletilirken yol aksında kalan konutlar da ev sahiplerine bedelleri ödenerek yıktırıldı.

Alanın genişletilmesinin ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri orta kavşağı belirleyerek alanın kaldırımlarını baştan aşağı yeniledi. Asfaltı dökülen kavşak çalışması; refüj, ışıklandırma, uyarıcı tabelalar ve yol çizgileri ile sona erdi. Gecesiyle gündüzüyle şehre renk katan kavşak, sürücülerden ve mahalle sakinlerinden de büyük beğeni aldı.

Mahalle sakinlerinden Ozan Bilici, kavşakta tamamlanan çalışmanın hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla kavşağa bin 600 ton asfalt serimi yapılırken, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından da alana 10 bin adet çiçek dikildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri de kavşağın sinyalizasyon, uyarıcı levhalar ve yol çizgi çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine açtı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ