Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Doğal Yaşam ve Mesire Alanı kapılarını yeniden açtı

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NİN YEŞİLTEPE MAHALLESİNDE BULUNAN DOĞAL YAŞAM VE MESİRE ALANI PANDEMİDE NORMALLEŞME DÖNEMİNE GEÇİLMESİYLE KAPILARINI VATANDAŞLARA YENİDEN AÇTI

Kahramanmaraş’ın merkez Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Doğal Yaşam ve Mesire alanı pandemide normalleşme dönemine geçilmesiyle kapılarını vatandaşlara yeniden açtı.

Yeşiltepe Mahallesinde açıldığı günden bu yana Kahramanmaraş’ın en gözde mekanlarından biri haline gelen Dulkadiroğlu Belediyesi Doğal Yaşam ve Mesire Alanı, tüm hazırlıklarını yaparak kapılarını açtı. Pandemi kuralları çerçevesinde vatandaşları ağırlayacak olan mesire alanında, semaver ve mangal yakmanın yasak olduğu belirtildi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, parkın kapılarının vatandaşların hizmetine yeniden açıldığını ifade ederek, “Çok şükür sıkı bir dönemin ardından daha rahat ve huzurlu günlere kavuştuk. Bu tablonun böyle devam etmesi adına bizler üzerimize düşeni yapacağız. Bu noktada vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini rica ediyorum. Vatandaşlarımızın ilgiyle beklediği tesislerimizi tek tek hizmete açıyoruz. Bunlardan bir taneside Doğal Yaşam Parkımızdı. Pandemi kuralları çerçevesinde bu tesisimiz de hizmete başlıyor. Ziyaretçilerimizin kurallara uyması son derece önemlidir. İnşallah devletimizin gücü, vatandaşlımızın sabrıyla bu süreci atlatacağız. Açık alanlar bu süreçte çok önemlidir. Bu alanlardan mahrum kalmamak adına elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ