Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Döşemealtı’nda kaldırım çalışması

DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE KİLİTLİ PARKE YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Döşemealtı’nda kaldırım çalışması

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kilitli parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Döşemealtı’nda imar planlarında olan ancak yapılmamış yeni yolların açılması, bozuk olan yolların tamir, bakım ve onarımının yanı sıra satih kaplama ve kendi tesislerinde ürettiği parke, kaldırım ve limon bordürü taşlarla yapılan cadde ve sokaklar ilçe halkının hizmetine sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçeyaka Mahallesi’nde bulunan sokaklarda kaldırım ve kilitli parke yol yapımına başladı. Özellikle site sakinlerinin kullandığı yolların yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulması için 5 bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı ve kaldırım çalışması yapıldı.

“Gece gündüz hizmet edeceğiz”

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ekiplerin tüm ilçe genelinde çalışmalar yaptığına değinerek, “Sürekli büyüyen ve hızla kontrollü olarak bir göç alan ilçemiz kentin yeni yaşam alanı ve en gözde yatırım bölgesi. Bu bilinçle çalışmalarımıza ara vermeden bir çok farklı noktada aynı anda hizmet vermeye çalışıyoruz. Kendi öz sermayemizle kurduğumuz fabrikamızda ürettiğimiz taşlarla ilçemiz cadde ve sokaklarını inşa ediyoruz. Yapılan çalışmalar bir plan dahilinde. Bu nedenle ekiplerimiz var gücüyle ilçemiz için çalışıyor. Belediyemizin hizmet götürmediği hiçbir nokta kalmayana kadar gece gündüz hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ