Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Düzce’ye 9 yeni park yapıldı

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN SEÇİM VAATLERİ ARASINDA BULUNAN ‘YENİ PARKLAR’ DÜZCE’DE YAPILMAYA DEVAM EDİYOR. BU KAPSAMDA 2021 YILI İÇERİSİNDE 9 YENİ PARK MAHALLELERE YAPILARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILDI.

Düzce’ye 9 yeni park yapıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün seçim vaatleri arasında bulunan ‘yeni parklar’ Düzce’de yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2021 yılı içerisinde 9 yeni park mahallelere yapılarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Vatandaşların mahallerde çocukları ile vakit geçirebileceği bir yer olarak bilinen Mahalle parklarına Düzce’de yenileri eklenmeye devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün seçim vaatleri arasında yer alan yeni mahalle parklarının yapımları tamamlananları 2021 yılı içerisinde hizmete açıldı. Bu kapsamda Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgilere göre 2021 yılı içerisinde 9 yeni mahalle parkı yapıldı. Bu parkların zeminlerinde kullanılmak üzere 2 bin 486 metre kare kauçuk kaplama yapıldı. Parklar vatandaşların hizmetine açılırken, oyun alanları da çocukların hizmetine alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ