Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kale Mahallesinin şebeke sorunu çözüldü

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (KASKİ) TARAFINDAN DEVELİ’NİN KIRSAL MAHALLELERİNİN İHTİYAÇLARI OLAN ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİR BİR TAMAMLANIYOR.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından Develi’nin kırsal mahallelerinin ihtiyaçları olan alt yapı çalışmaları bir bir tamamlanıyor.

Gümüşören Mahallesinde 300 metre ana şebeke değişiminin tamamlanmasının ardından ekipler Kale Mahallesi tarafından beklenen alt yapı çalışmalarında da sona geldi. Yaklaşık 4 km’lik isahale hattını ve sıkıntı arz eden su şebekesinin yenilendiğini belirten Develi Belediye Başkan Vekili Mustafa Temur, “Büyükşehir Belediyemizin desteği ile kırsal mahallelerimizin yıllardır ihtiyacı olan çalışmalar bir bir tamamlanıyor. Kale Mahallemiz için büyük önem arz eden bu çalışmanın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Develimizin ihtiyacı olan hizmet ve projeleri bizlere ulaştıran kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç ve KASKİ Genel Müdürümüz Doç. Dr. Özgür Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ