Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Keçiören Belediye Başkanı Altınok’tan asfalt denetimi

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK İLÇEDE PINARBAŞI MAHALLESİ’NDE YÜRÜTÜLEN SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ. ALTINOK, “SON 2 BUÇUK YILDA KEÇİÖREN’DE 300 BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPTIK. BUNUN 200 BİN TONUNU 2020 VE 2021 YILLARI İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK. SON BİR YILDA SOKAKLARIMIZA SERDİĞİMİZ ASFALT 40 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDEDİR” DEDİ.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok’tan asfalt denetimi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Pınarbaşı Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarını denetledi. Altınok, “Son 2 buçuk yılda Keçiören’de 300 bin ton sıcak asfalt serimi yaptık. Bunun 200 bin tonunu 2020 ve 2021 yılları içerisinde gerçekleştirdik. Son bir yılda sokaklarımıza serdiğimiz asfalt 40 milyon TL’nin üzerindedir” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye tarafından yürütülen asfalt serim çalışmaları kapsamında Pınarbaşı Mahallesi’nde denetimlerde bulundu. Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve talepleri dinleyen Altınok, ilçede bozuk ve yıpranmış yol bırakmamak için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü kaydederek, “Keçiören’de bozuk, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmıyoruz. Vatandaşımızın her kuruşunu hizmete dönüştürüyoruz. Havaalanı gibi geniş ve kullanışlı yollar yapıyoruz. En pahalı hizmet asfalt serim hizmetidir. Asfaltın maliyeti dokuma halıdan da pahalıdır” ifadelerini kullandı.

İlçede kullanılan asfaltın kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu söyleyen Altınok, sokaklardaki bozuk asfaltın kazınarak sıfırdan asfalt serimi yapıldığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ