Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Keçiören Belediyesince çalışmaları devam eden Sancaktepe Park ve Spor alanında sona gelindi

KEÇİÖREN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN SANCAKTEPE MAHALLESİ’NDE YAPIMI SÜRDÜRÜLEN YENİ PARK VE SPOR ALANINDAKİ HALI SAHA VE ÇOCUK OYUN SETİNİN KURULACAĞI NOKTALAR TAMAMLANIRKEN ŞELALE VE DİNLENME NOKTALARININ İSE YAPIMI DEVAM EDİYOR. PARK, YÜRÜYÜŞ YOLU VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASIYLA BİRLİKTE KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETE AÇILACAK.

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde yapımı sürdürülen yeni park ve spor alanındaki halı saha ve çocuk oyun setinin kurulacağı noktalar tamamlanırken şelale ve dinlenme noktalarının ise yapımı devam ediyor. Park, yürüyüş yolu ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içinde hizmete açılacak.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sancaktepe Mahallemizde yapımını sürdürdüğümüz yeni park ve spor alanımızı kısa sürede hizmete açacağız. Bu parkımızdan Ayvalı Mahallemiz de rahatlıkla istifade edebilecek. Burada şelale, spor aletleri, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı ve dilenme noktaları yer alacak” ifadelerini kullandı.

Keçiören’de 520’den fazla parkın bulunduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Türkiye’de en fazla parkın bulunduğu ilçe Keçiören’dir. Mevcut parklarımızı yenileyerek eski düzenine kavuşturduk. Yeni parklarımızı ise ihtiyaca göre tüm mahallelerimizde inşa etmeye devam ediyoruz. Keçiören’in daha yaşanabilir olması için park ve bahçelerimizin sayısını artırıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yeni spor alanları inşa ediyoruz. İlçemizdeki halı sahaları ücretsiz hale getirerek gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” değerlendirmesini yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ