Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Keçiören’deki Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Ağustos’ta

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK ANKARA’NIN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİNİN KEÇİÖREN’E İNŞA EDİLECEĞİNİ VE İHALESİNİN DE 31 AĞUSTOS’TA YAPILACAĞINI SÖYLEDİ.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara’nın en büyük Millet Bahçesinin Keçiören’e inşa edileceğini ve ihalesinin de 31 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankara’nın en büyük Millet Bahçesinin Keçiören’e inşa edileceğini ve ihalesinin de 31 Ağustos’ta yapılacağını söyledi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Altınok, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un ilçemizi ziyareti sırasında hizmete açtığımız ve hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Bağlum bölgemize inşa edeceğimiz 436 bin metrekarelik Millet Bahçesi için de çalışmalarımızı hızlandırdık. İhalemizi 31 Ağustos’ta yaparak Ankara’ya nefes aldıracak olan Millet Bahçemiz için ilk kazmayı vuracağız” dedi.

Yatırım Değeri 70 milyon TL

Keçiören Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde yürütülecek olan çalışmayla büyük bir dinlenme alanını Başkent’e kazandırmış olacaklarının altını da çizen Altınok, “Ankara`ya Atatürk Orman Çiftliği’nden daha büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız. Bu projemiz Ankara`ya nefes aldıracak çok büyük bir akciğer olacak. Ankara’nın en büyük Millet Bahçesi Keçiören’de yer alacak. Şehrimizi bir cazibe merkezi haline getirecek projemiz Bağlum bölgemizin gelişmesi için de büyük bir önem taşıyor. Önümüzdeki yılsonuna kadar da bu projemizi tamamlayarak yatırım değeri yaklaşık 70 milyon TL olan eserimizi hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ