Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Mamak’taki projelere yerinde inceleme

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANI HAKAN HAN ÖZCAN, MAMAK BELEDİYE BAŞKANI MURAT KÖSE, VE AK PARTİ MAMAK İLÇE BAŞKANI ERHAN SARIGÖL MAMAK’IN DEĞİŞEN GELİŞEN YAPISINA KATMA DEĞER SAĞLAYAN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ.

Mamak’taki projelere yerinde inceleme

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak’ın değişen gelişen yapısına katma değer sağlayan projeleri yerinde inceledi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak’ın değişen gelişen yapısına katma değer sağlayan projeleri yerinde inceledi. Tamamlanan ve yapımı devam eden projelerin Mamak’a sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan önemli bir hareketlilik kazandırdığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Vatandaşlarımızın mutluluğunu ve Mamak’ın güzelliklerini ön plana çıkaracak projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yaptığımız her şey hizmet için”

Tüm belediye personeli ile gece gündüz daha modern bir Mamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Köse, “Yaptığımız her şey hizmet için, Mamaklılar için yapılıyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ