Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ordu’da iki plaja Mavi Bayrak ödülü

ORDU’NUN ALTINORDU İLÇESİNDE CUMHURİYET VE KUMBAŞI HALK PLAJLARI, ULUSLARARASI ÇEVRE EĞİTİM VAKFI’NIN BELLİ KRİTERLERE SAHİP PLAJ VE MARİNALARA VERDİĞİ “MAVİ BAYRAK” ÖDÜLÜNÜ LAYIK GÖRÜLDÜ.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Cumhuriyet ve Kumbaşı Halk Plajları, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın belli kriterlere sahip plaj ve marinalara verdiği “Mavi Bayrak” ödülünü layık görüldü.

Büyük bir turizm potansiyeli taşıyan Ordu plajları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sezona titizlikle hazırlandı. Ekiplerce düzenli olarak temizlenen; yeni soyunma kabinleri, WC’leri ile donanımlı hale getirilen, engelli bireylerin denize kolaylıkla girmesini sağlamak için engelli rampaları oluşturan ve vatandaşların can güvenliği için can kurtarma hizmeti de veren Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın verdiği “Mavi Bayrak” ödülü ile başarısını taçlandırdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, plajların temizlik ve donanımına ayrı bir özen gösterdiklerini belirterek, “Bu tür plajları artırmayı hedefliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ