Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Öztorun: “Kozan’a sağlam ve kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışıyoruz”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KOZAN İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNE YAPTIĞI HİZMETLER İLE İLGİLİ OLARAK KOZAN’DAKİ YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Öztorun: “Kozan’a sağlam ve kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışıyoruz”

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Koordinatörü Ataol Öztorun, Kozan ilçe sınırları içerisine yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

ASKİ Genel Koordinatörü Ataol Öztorun, 3. Bölge Koordinatörü İlhami Orhan ve Kozan ASKİ Şefi Aytül Öztürk, Kozan’daki yerel ve ulusal basın mensupları bir araya gelerek bölgedeki çalışmaları değerlendirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yerel seçimlerinden sonra Kozan ve bölgeye yaptığı hizmetler bilgi veren Genel Koordinatör Ataol Öztorun; altyapı, su, yol ve kanalizasyon konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan’da önemli çalışmalar yaptığına dikkat çekti.

Bölgede kalıcı ve sağlam hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ataol Öztorun, vatandaşların sıkıntılarını kısa zaman içerisinde çözmek için ekip olarak mücadele ettiklerini ifade etti. Önümüzdeki süreçte 208 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmasının yapılacağını ifade eden Ataol Öztorun, Kozan ilçe merkezinde de 30 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ