Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

SASKİ’den Geyve’ye yeni içme suyu hattı

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (SASKİ) EKİPLERİ, GEYVE İLÇESİNDE 4 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA İÇME SUYU HATTI VE 500 METREKÜP KAPASİTELİ İÇME SUYU TOPLAMA DEPOSU İNŞA EDİYOR.

SASKİ’den Geyve’ye yeni içme suyu hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, Geyve ilçesinde 4 kilometre uzunluğunda içme suyu hattı ve 500 metreküp kapasiteli içme suyu toplama deposu inşa ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(SASKİ) ekipleri, kent genelinde içme suyunu teminat altına almak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu doğrultuda son dönemde nüfusu hızla artan Geyve ilçesinde içme suyunun en kaliteli şekilde sunulması ve kesintisiz hizmet için iki yeni imalata başlandı. Bölgedeki içme suyu terfi hattı üzerinde mevcut ve alternatif su kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması için 4 bin metrelik 400 milimetre çapında içme suyu hattı ve 500 metreküplük içme suyu toplama deposunun yapımına başlandı. SASKİ’den yapılan açıklamada, “Doğal kaynakları, gölleri ve akarsularıyla yeryüzünün cenneti olan, Türkiye’deki en kaliteli içme sularından birine sahip olan Sakarya’mızda halkımıza tam donanımlı bir hizmet için gayretle çalışıyoruz. Kentimiz genelindeki tüm ilçelerde altyapı faaliyetine ara vermeden devam ediyor, içme suyu hatlarımızı uzak geleceğe hazırlıyoruz. Geyve’mizde de içmesuyu terfi hattında iki yeni imalata başladık, bölgemize hayırlı olsun” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ