Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu kent merkezinde devam eden çalışmaları denetledi

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, SİİRT BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIM İNŞAATI HIZLA DEVAM EDEN HZ. FAKİRULLAH CADDESİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI İNCELEYEREK, DENETİMLERDE BULUNDU.

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu kent merkezinde devam eden çalışmaları denetledi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı hızla devam eden Hz. Fakirullah Caddesi iyileştirme çalışmalarını inceleyerek, denetimlerde bulundu.

Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına değer katacak ve aynı zamanda şehre yeni bir estetik görünüm kazandıracak olan cadde de devam eden alt yapı ve yenileme çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, firma ve belediye yetkililerinden bilgi aldı. Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, sorun, talep ve şikayetlerini dinledi.

Hz. Fakirullah Caddesinde yapılan iyileştirme çalışmaları ile ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiren ve görüşlerini alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdikleri sabır ve hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kente yakışır bu projenin hizmete girmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Caddenin biran önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdık, inşallah caddemizi en kısa sürede tamamlayarak, kadirşinas Siirtli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Caddemiz bittiği zaman Türkiye’nin en iyi modern örnek caddelerinden biri olacaktır” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun inceleme programında, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Fen İşleri Müdürü Özcan Balık ve diğer belediye yetkilileri de hazır bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ