Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Van Gölü manzaralı seyir terası çalışmalarında sona gelindi

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ BELEDİYESİ VE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE, İLÇENİN GABANLAR MEVKİİNDE BULUNAN BAYRAKLITEPE’YE YAPILAN VAN GÖLÜ MANZARALI SEYİR TERASI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ.

Van Gölü manzaralı seyir terası çalışmalarında sona gelindi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Bayraklıtepe’ye yapılan Van Gölü manzaralı seyir terası çalışmalarında sona gelindi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin Gabanlar mevki’inde bulunan Bayraklıtepe bölgesinde 400 metrekare alan üzerinde yapılan ve içerisinde kafeterya ile restoranı bulunan Van Gölü manzaralı seyir terasının çalışmalarını yerinde inceledi. Seyir terası projesinin ilçeye büyük bir katma değer katacağını ifade eden Başkan Gürsoy, “Şu anda çevre düzenlemesiyle birlikte kalan ufak tefek çalışmalarımız devam ediyor. Hayırlısıyla bu çalışmamızı 15-20 gün içerisinde her şeyiyle bitirmiş olacağız. Buranın ilçemize çok büyük bir katma değeri olacak. Burası yaz, kış ilçe halkına ve çevre yerlerden gelecek olan misafirlerimize hizmet verecektir. Buraya gelen insanlar Van Gölü manzarasıyla birlikte Adilcevaz’ın güzelliklerini görebilecek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ