Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Yozgat Belediyesi yeni iş merkezi start alıyor

YOZGAT BELEDİYESİ YENİ İŞ MERKEZİ START ALIYOR

Yozgat Belediyesi yeni iş merkezi start alıyor

Yozgat Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bankalar Caddesi üzerinde bulunan eski iş yerlerinin yıkılarak yeni iş merkezine dönüştürülmesi için çalışmalara başlayacak.

Yozgat Belediyesi Meclis Salonunda 49 hak sahibiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Celal Köse, 4 bin metrekare alana inşa edilecek yeni iş merkezinin ihalesinin gelecek ay yapılıp çalışmalara başlanılacağını söyledi. Proje hakkında bilgilendirilen hak sahipleri de toplantının ardından yeni iş merkezi projesine imza attı.

Yeni iş merkezinin tamamlanmasıyla Yozgat ticaretine önemli katkıları olacağını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Projemizi Anıtlar Yüksek Kuruluna onaylattık. Proje çizim çalışmaları bitti şu anda da 4 bin metrekare yaklaşık kapalı alanda zemin artı 2 kattan oluşan şehrimize yakışır ve ticaretimize katkısı olacak bir binanın imzalarını atıp startını vermiş olacağız. 49 hak sahibi ile fedakarlık yaparak orada bir proje ortaya koyduk. Projemiz geçmiş ve geleceği sentezleyen bir mimari özellikte olacak. İlk iki katı iş yeri üst katı da ofis olacak şekilde şehrimize yakışır binanın önümüzdeki ay ihalesini yapıp startını vermiş olacağız” dedi.

Çapanoğlu Büyük Cami Çevre Düzenlemesi Projesinde de sona yaklaştıklarını söyleyen Başkan Köse, projenin 3-4 aya kadar tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacağını da dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ