Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

ADÜ öğretim üyelerinin editörlüğünü yaptığı kitap yayımlandı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) ÖĞRETİM ÜYELERİNİN EDİTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI ‘TURİZMDE YENİ UMUT: SAĞLIK TURİZMİ’ ADLI 2 CİLT OLARAK YAYINLANAN KİTAP İÇİN TANITIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyelerinin editörlüğünü yaptığı ‘Turizmde Yeni Umut: Sağlık Turizmi’ adlı 2 cilt olarak yayınlanan kitap için tanıtım etkinliği düzenlendi.

Sağlık turizmi sektörü ve eğitimine büyük katkı sağlaması amaçlanan kitabın editörlüğünü ADü Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı, Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Aziz Bostan, Davutlar MYO Öğr. Gör. Dr. Ayşe Arslan ve Davutlar MYO Öğr. Gör. Dr. Erhan Coşkun yaptı. Etkinlikte; Sağlık Turizmi yüksek lisans öğretim üyeleri ve öğrencileri başta olmak üzere Turizm Fakültesi, İletişim Fakültesi, Nazilli İİBF, Nazilli MYO, Söke Sağlık Hizmetleri MYO, Aksaray Üniversitesi İİBF, Beykent Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra başhekim yardımcısı, diyetisyen, avukat, sağlık bilimi uzmanı gibi alanda hizmet veren uzmanların yer aldığı geniş çaplı bir çalışma olduğu ifade edildi.

Bölüm yazarlarının katılımıyla gerçekleşen tanıtım etkinliği, katılım gösteren yazarlara kitap takdimi yapılmasının ardından sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ