Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Altınova Belediye Başkanı Oral, YKS sınavına girecek öğrencilere hoparlörden seslendi

ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI DR. METİN ORAL BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN YAPTIĞI ANONSTA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEYEREK, “HAFTA SONU YAPILACAK OLAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NDA (YKS) HEPİNİZE ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN. KENDİNİZE GÜVENİN, SONUÇ NE OLURSA MORALİNİZİ BOZMAYIN. HAYAT VE FIRSATLAR DEVAM EDİYOR” DEDİ. (MEHMET MERCAM/YALOVA-İHA)

Yalova’nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye hoparlöründen anons ederek YKS sınavına girecek adaylara başarılar diledi.

Yalova’nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye hoparlöründen anons ederek YKS sınavına girecek adaylara başarılar diledi. Başkan Oral yaptığı anonsta üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) hepinize Allah zihin açıklığı versin. Kendinize güvenin, sonuç ne olursa moralinizi bozmayın. Hayat ve fırsatlar devam ediyor” dedi.

Öte yandan Altınova Belediyesi, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ve 27 Haziran 2021 Pazar günü üniversite sınavına girecek öğrenciler için belediye hizmet binası önünden saat 08:30’da Karamürsel ve Yalova’ya ücretsiz araç kaldıracak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ