Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ankara Büyükşehir üniversite öğrencilerini danışma masasında karşılıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN ÜNİVERSİTE ADAYI GENÇLERE “ÜNİVERSİTE ANKARA’DA OKUNUR” ÇAĞRISI ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN BUGSAŞ VE ANKARA KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİ, ÖĞRENCİLERİ AŞTİ’DE (ANKARA ŞEHİRLER ARASI TERMİNAL İŞLETMESİ) GELEN YOLCU KATINDA YER ALAN DANIŞMA MASASINA BEKLİYOR. BUGSAŞ “DANIŞMA MASASI” PERSONELLERİ; ANKARA’YA İLK KEZ GELEN ÖĞRENCİLERİ ANKARA’DA Kİ ÜNİVERSİTE HAYATI, YER, KONUM, ULAŞIM VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SUNDUĞU HİZMETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRİYOR.

Ankara Büyükşehir üniversite öğrencilerini danışma masasında karşılıyor

BUGSAŞ ve Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Ankara’ya ilk kez gelen öğrencileri Ankara Şehirler Arası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) gelen yolcu katındaki danışma masasına bekliyor. BUGSAŞ “Danışma Masası” personelleri, öğrencileri Ankara’daki üniversite hayatı, yer, konum, ulaşım ve Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik sunduğu hizmetler hakkında bilgilendiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğinde Ankara’ya ilk kez gelen öğrencileri bilgilendirmek ve yönlendirmek amacıyla “Danışma Masası” kuruldu. BUGSAŞ ile Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, öğrencileri AŞTİ’de gelen yolcu katında yer alan danışma masasına bekliyor. Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ personelleri, öğrencileri Ankara’daki üniversite hayatı, yer, konum, ulaşım ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik sunduğu hizmetler hakkında bilgilendiriyor.

“Ankara öğrenci kentidir, her türü sorunlarına çözüm bulmaya gayret edeceğiz”

Üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın öğrencilere “Üniversite Ankara’da Okunur” çağrısında bulunduğunu belirten BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisiyle birlikte çalışıyoruz. AŞTİ’de gelen yolcu katında danışma masamızı açtık. Ankara’ya ilk kez gelen öğrencilerimize Ankara’daki üniversite hayatından Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik hizmetler, Ankara kent rehberinden ulaşım hizmetlerine kadar pek çok konuda yardımcı oluyoruz. EGO otobüs kartlarını nasıl kullanabilecekleri, 60 TL ile 200 binişlik abonman kartını nasıl alabilecekleri, öğrenci evlerine yüzde 50 su tüketimi indiriminin olduğunu, ücretsiz ring seferleri, ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti olduğunu ve Başkent Kart kullanımı ile ilgili de bilgi veriyoruz. Başkent mobil uygulamasını da öğrencilerimizin kullanmasını öneriyoruz. Öğrencilerimiz alışverişlerini daha uygun fiyata Başkent Marketlerden yapabilecekler. Ankara öğrenci kentidir, öğrencilerin her türü sorunlarına çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ