Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Bartın Üniversitesinde “Kamuda İyi Yönetim İlkeleri” konulu eğitim

BARTIN ÜNİVERSİTESİNDE ÇEVRİM İÇİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMET İÇİ EĞİTİME KATILAN KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU GENEL SEKRETERİ İBRAHİM KILINÇ, “KAMUDA İYİ YÖNETİM İLKELERİ” BAŞLIKLI EĞİTİMİ VERDİ.

Bartın Üniversitesinde “Kamuda İyi Yönetim İlkeleri” konulu eğitim

Bartın Üniversitesinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen hizmet içi eğitime katılan Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, “Kamuda İyi Yönetim İlkeleri” başlıklı eğitimi verdi.

Bartın Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı tarafından bu yılın 25. hizmet içi eğitimine Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen eğitimde, Kamu Denetçiliği Kurumunun yürüttüğü çalışmalar başta olmak üzere, kamu personelinin hizmetlerini yürütürken esas alması gereken “İyi Yönetim İlkeleri” üzerinde duruldu.

Genel Sekreter Kılınç “Memuriyetteki görevler hepimiz için geçici makamlardır. Önemli olan devlet memurlarının bu görevlerini en iyi şekilde yapmak için vatandaş odaklı bir yönetim anlayışıyla hizmet sunmaya gayret göstermeleridir” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen hizmet içi eğitime geçtiğimiz günlerde hizmet içi eğitim süreçleriyle ilgili Bartın Üniversitesi ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personeli de katılım sağladı.

Düzenlenen etkinlik soru ve cevapların ardından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ