Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Denizli’de meslek liseleri tuttuğu ışık ile herkesi gururlandırdı

DENİZLİ’DE 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAT ETTİĞİ YOL VE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE YAPILACAK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRMEK ÜZERE DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÜLEYMAN EKİCİ ÖNCÜLÜĞÜNDE BİR TOPLANTI DÜZENLENDİ. MÜDÜR EKİCİ; “BİR BUÇUK YILLIK BİR SALGININ GÖLGESİNDE GEÇSE DE MESLEK LİSELERİMİZİN ÜLKEMİZE TUTTUĞU IŞIK HEPİMİZİ GURURLANDIRDI” DEDİ.

Denizli’de 2020-2021 eğitim öğretim yılında kat ettiği yol ve yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici öncülüğünde bir toplantı düzenlendi. Müdür Ekici; “Bir buçuk yıllık bir salgının gölgesinde geçse de meslek liselerimizin ülkemize tuttuğu ışık hepimizi gururlandırdı” dedi.

Denizli’de Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mesleki eğitiminin 2020-2021 eğitim öğretim yılında kat ettiği yol ve yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı düzenlendi. Toplantıya Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Şube Müdürü Mahmut Gürhan ve Merkezefendi ile Pamukkale ilçelerinde mesleki ve teknik eğitim veren 18 okul müdürü katıldı. 2023 Eğitim Vizyonunun tüm eğitim camiasına yaptığı kılavuzlukla, mesleki ve teknik eğitime atfedilen değerlerin artılması, mesleki ve teknik eğitime erişim imkanlarının genişletilmesi, rehberlik hizmetlerinin daha işlevsel kullanılması ve mesleki eğitimde, eğitim, istihdam, üretim ilişkisinin güçlendirilmesi hedeflerine yönelik atılacak adımların ana temayı oluşturduğu toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim yılında proje tabanlı gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında da sunumlar yapıldı.

“Meslek liselerimizin ülkemize tuttuğu ışık hepimizi gururlandırdı”

Mesleki ve teknik eğitim veren okul ve kurumların, salgın döneminde ülkemize ilk ışık tutan eğitim ve üretim ortamları olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici; “Bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Ardımızda bıraktığımız bu dönem, bir buçuk yıllık bir salgının gölgesinde geçse de meslek liselerimizin ülkemize tuttuğu ışık hepimizi gururlandırdı. İlimizin maske, dezenfektan ve çeşitli temizlik malzemelerinin tedarikinde hiçbir sıkıntı yaşamadığına şahit olduk. Meslek liselerimiz üzerlerine düşeni yaptılar. Sahip oldukları altyapı, harcadıkları emek ve enerjiye ek olarak; özellikle salgın döneminde ortaya koydukları olağanüstü iradeyi de hesaba kattığımızda okullarımızın bacasından çıkan dumanın renginin daima bembeyaz olacağına hiç şüphe yoktur” dedi.

Döner sermayeli okullar geçtiğimiz yıl yaklaşık 9 milyonluk ciro yaparak Türkiye ekonomisine katkı sağladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ