Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Düzce Üniversitesi anaokulunda ön kayıt heyecanı başladı

DÜZCE MİLLİ EĞİTİM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI OLARAK HİZMET VEREN DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU, 2021-2022 ÖN KAYITLARI, 5 TEMMUZ 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN ALINMAYA BAŞLANDI.

Düzce Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Düzce Üniversitesi Anaokulu, 2021-2022 ön kayıtları, 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren alınmaya başlandı.

Kontenjan olarak belirlenen 3, 4 ve 5 yaş gruplarına yoğun ilginin olduğu Düzce Üniversitesi Anaokulunda, pandemi şartları gereğince sınırlama getirilebileceğini düşünen yetkililer, ailelerden ön kayıtlar için geç kalmamalarını istedi.

Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda; 08.00-13.00 saatleri arasında okul öncesi eğitimi, 13.00-17.00 saatleri arasında ise, kulüp etkinlikleri (sosyal faaliyetleri) uygulanıyor. Eğitim-öğretim programı Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre yapılıyor. Ayrıca öğrencilere; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalık şeklinde beslenme hizmeti de veriliyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu; Düzce Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen deneyimli, donanımlı ve güçlü kadrosuyla, öğrencilere kaliteli bir eğitim-öğretim sunuyor. Ayrıca, gerçekleştirilen sosyal faaliyetlerle ve Düzce Üniversitesi’nin de destekleriyle tam donanımlı bir okul öncesi eğitiminin alınmasına olanak sağlıyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu, yeterli sayıda deneyimli eğitim kadrosuna sahip olup, yardımcı personellerle de destekleniyor. Ayrıca yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ