Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Gençlik merkezinde ‘vize’ mesaisi

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA ÜNİVERSİTELİ GENÇLER TARAFINDAN YOĞUN OLARAK KULLANILAN GÖRÜKLE GENÇLİK MERKEZİ, VİZE SINAVLARI SEBEBİYLE 4 ARALIĞA KADAR 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK.

Gençlik merkezinde ‘vize’ mesaisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve açıldığı günden bu yana üniversiteli gençler tarafından yoğun olarak kullanılan Görükle Gençlik Merkezi, vize sınavları sebebiyle 4 Aralığa kadar 24 saat kesintisiz hizmet verecek.

Gençlik merkezleri, millet kıraathaneleri ve kütüphanelerle gençlere konforlu ve güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, vize sınavları nedeniyle Görükle Gençlik Merkezi’nde 24 saat hizmet uygulamasını yeniden başlattı. Her sınav döneminde yapılan kesintisiz hizmet uygulaması gençlerden büyük ilgi gördü. Özellikle yurtlarda kalan öğrenciler, 20 Kasım – 4 Aralık arasındaki vize sınavlarına Görükle Gençlik Merkezi’nde hazırlanıyor.

Gençler ücretsiz internet, çay ve kahve ikramlarının yanı sıra her akşam sıcak çorba servisi ile karınlarını doyurma imkanı buluyor.

Vize sınavlarına Görükle Gençlik Merkezi’nde hazırlanan üniversiteli gençler, özellikle yurtlarda zaman zaman yaşanan internet kesintileri ve aynı odayı birkaç kişiyle paylaşmaları yüzünden gece ders çalışırken zorluk yaşadıklarını belirterek, sunulan bu hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ