Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Hakkari’de ‘robotik kitap kafe’ hizmete açıldı

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ HAKKARİ ŞUBESİ, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI TARAFINDAN DESTEKLENEN ‘ROBOTİK KİTAP KAFE’ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen ‘robotik kitap kafe’ törenle hizmete açıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şube Başkanı A. Vahit Çiftçi, Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2020/1 dahilinde ‘robotik kitap kafe’nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Çiftçi, “Gayemiz gençlerimize sahip çıkmak, ahlaklı bir gençlik yetiştirmek ve yardımcı olmaktır. Burada açılışa teşrif eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Açılış törenine AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Rahmi Çiftçi, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ramazan Özdemir, Durankaya Eski Belediye Başkanı ve Kanaat önderi Fatih Keskin ile çok sayıda davetli katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ