Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

KONESOB’tan kuaförlere mesleki yeterlilik belgesi

KONESOB’UN TESK-ESYEM İLE YAPTIĞI PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE KUAFÖRLÜK BRANŞINDA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN MESLEK SAHİPLERİNE BELGELERİ DÜZENLENEN TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KONESOB) TESK-ESYEM ile yaptığı protokol çerçevesinde kuaförlük branşında Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan meslek sahiplerine belgeleri düzenlenen törenle verildi.

KONESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen törene KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Veli Baranok katıldı. Programda konuşan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Nitelikli iş gücüne katkı sunmak amacıyla KONESOB, ESYEM ve Konya Kuaförler Odamızca bu projeyi yürüttük. Kuaförlük sektöründe hizmet veren meslek sahibi kardeşlerimiz mesleki yeterlik belgesiyle birlikte daha nitelikli olarak işlerine sahip çıkar ve daha güzel işler yaparlar. Kazananları tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Karabacak, mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen kuaförlük ve epilasyon branşlarındaki meslek sahiplerine de çağrı yaparak, KONESOB’a ve Konya Kuaförler Esnaf Odasına başvuruda bulunmalarını hatırlattı. Programın sonunda Mesleki Yeterlilik Sınavını başarıyla tamamlayanlara belgeleri KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Veli Baranok tarafından verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ