Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Mamaklı kadınlar sağlık seminerinde buluştu

MAMAK BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİNDE, KADINA VE AİLEYE KORUYUCU SAĞLIK DAVRANIŞLARINI KAZANDIRMAK, SAĞLIK BİLİNCİNİ YÜKSELTMEK VE KADINI GÜÇLENDİRMEK, GÜVENLİ ANNELİK, KADIN SAĞLIĞI SORUNLARI, TEMİZLİK VE BESLENME, BEDENİMİZİ TANIYALIM, CİNSEL EĞİTİM İLE ÜREME ORGANLARI VE GEBELİK KONULARINDA EĞİTİM VERİLDİ.

Mamaklı kadınlar sağlık seminerinde buluştu

Mamak Belediyesi işbirliği çerçevesinde Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, kadına ve aileye koruyucu sağlık davranışlarını kazandırmak, sağlık bilincini yükseltmek ve kadını güçlendirmek, güvenli annelik, kadın sağlığı sorunları, temizlik ve beslenme, cinsel eğitim ile üreme organları ve gebelik konularında eğitim verildi.

Mamak Belediyesi işbirliği çerçevesinde Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, kadına ve aileye koruyucu sağlık davranışlarını kazandırmak, sağlık bilincini yükseltmek ve kadını güçlendirmek, güvenli annelik, kadın sağlığı sorunları, temizlik ve beslenme, bedenimizi tanıyalım, cinsel eğitim ile üreme organları ve gebelik konularında eğitim verildi. 2 gün süren eğitimlerden 264 kişi faydalandı.

Kadınların ve ailelerinin yaşam ortamlarını iyileştirecek temel koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi ve sağlık kurumlarından koruyucu sağlık hizmet talep bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen Kadın Sağlığı Seminerleri ile Mamaklı kadınlara sağlık bilinci aşılandı.

“Eğitimlerimiz artarak devam edecek”

Kadın Sağlığı Seminer Programı uygulamaları ile Mamaklı hanımları kadın sağlığı alanında bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bugüne kadar Mamaklı hanım kardeşlerimizi birçok etkinlik ve seminerle bir araya getirdik. Sağlık konusunda vatandaşlarımıza katkı sunacak etkinliklerle onları bilinçlendirmeye devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı. Düzenlenen eğitim seminerine katılan Mamaklı kadınlar, Başkan Köse’ye teşekkür ederek bu tür bilgilendirici eğitimlerin devam etmesini istediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ