Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Otobüs şoförlerine ilk yardım eğitimi verildi

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET SUNAN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE SAĞLIKLI BİR ULAŞIM İÇİN İLK VE ACİL YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ. UZMANLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİME KATILAN PERSONELE ACİL DURUMLARA ZAMANINDA VE DOĞRU MÜDAHALENİN NASIL YAPILACAĞI SÖZLÜ VE UYGULAMALI OLARAK ANLATILDI.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine sağlıklı bir ulaşım için ilk ve acil yardım eğitimi verildi. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen eğitime katılan personele acil durumlara zamanında ve doğru müdahalenin nasıl yapılacağı sözlü ve uygulamalı olarak anlatıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışını her geçen gün daha ileri taşımak için kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförlerine ilk ve acil yardım eğitimi verildi. Verilen eğitimlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı şoförlere anında müdahalede bulunmaları için gerekli bilgiler sözlü ve uygulamalı olarak anlatıldı. 79 personelin katıldığı eğitimlerin sonunda ise şoförlere ilk yardım belgeleri takdim edildi. Kurum tarafından yapılan açıklamada, eğitimlerle toplu taşımada maksimum memnuniyeti hedefleyerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz ifadeleri kullanıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ