Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Uluslararası öğrenciler buluşması gerçekleştirildi

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜREN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN SORUNLARININ TESPİT EDİLMESİ, ÇÖZÜLMESİ VE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULMASI AMACIYLA DÜZENLENEN “ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Uluslararası öğrenciler buluşması gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrencilerin sorunlarının tespit edilmesi, çözülmesi ve bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Buluşmaları” gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, Düzce Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Reşat Ekinci ile Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, kamu kurumları temsilcileri öğrencilere sundukları hizmet ve imkanlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Uluslararası öğrencilerin; barınma, burs, ikamet, eğitim, güvenlik ve ulaşım gibi konularda ilettiği sorun ve görüşler dinlenerek kurum yöneticileri tarafından çözüm önerileri görüşüldü.

Uluslararası öğrenciler; Ülkemizin, Düzce’nin ve Düzce Üniversitesi’nin uluslararasılaşmasına katkı sağlayan program ile soru, görüş, öneri ve fikirlerini Üniversite ve Şehir yöneticilerine iletme imkanı yakaladıkları için yetkililere teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ