Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Üniversite adaylarına tercih desteği

ÇANKAYA BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPAN 577 GENÇ ADAYA DESTEK VERDİ. DOĞAN TAŞDELEN ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ’NDE KURULAN DESTEK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ GÖSTEREN ÜNİVERSİTE ADAYLARI, KARACAN AKADEMİ İŞ BİRLİĞİYLE 3 HAFTA BOYUNCA YÜRÜTÜLEN HİZMET İLE İSTEDİKLERİ ÜNİVERSİTE VE BÖLÜMLER HAKKINDA BİLGİ ALARAK TERCİHLERİNİ SIRALADILAR.

Ankara Çankaya Belediyesi, üniversite tercihi yapan 577 genç adaya destek verdi. Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde kurulan destek merkezine yoğun ilgi gösteren üniversite adayları, Karacan Akademi iş birliğiyle 3 hafta boyunca yürütülen hizmet ile istedikleri üniversite ve bölümler hakkında bilgi alarak tercihlerini sıraladılar.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak gençlere yol gösteren, üniversiteler ve bölümleri konusunda bilgi veren Çankaya Belediyesi, 577 üniversite adayına destek hizmeti verdi.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezinde kurulan danışmanlık merkezine gelen öğrencilere 3 hafta boyunca her gün ücretsiz danışmanlık hizmeti verilirken, Karacan Akademi bünyesinde uzman 5 rehber öğretmen öğrencilere doğru tercihin ipuçları konusunda yol gösterdi.

“Doğru tercih için Çankaya”

Bir üniversite kenti olan Ankara’da gençlerin geleceklerini belirleme konusunda doğru tercih yapabilmeleri için bu yılda destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru tercihin adresi Çankaya dedik. Ücretsiz olarak verdiğimiz danışmanlık hizmeti ile umuyorum ki gençlerimiz istedikleri bölümlere yerleşebilirler” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ