Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Vali Su: “Kütüphanesiz okulumuz kalmadı”

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE EMİNE ERDOĞAN’IN HİMAYELERİNDE 26 EKİM’DE BAŞLATILAN ‘KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK’ PROJESİ KAPSAMINDA TOPLU KÜTÜPHANE AÇILIŞI, MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vali Su: “Kütüphanesiz okulumuz kalmadı”

Milli Eğitim Bakanlığı ve Emine Erdoğan’ın himayelerinde 26 Ekim’de başlatılan ’Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ projesi kapsamında toplu kütüphane açılışı, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Toroslar Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen açılışa Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçelerdeki okulların da video konferans sistemiyle katıldığı açılış töreninde konuşan Vali Su, “Bugün 296 sınıf kütüphanesini hizmete açtık. Böylelikle tüm okullarımızda kütüphane kurmuş oluyoruz. Kütüphanesiz okulumuz kalmadı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış sonrası Toroslar Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi içerisinde oluşturulan kütüphaneyi ziyaret eden Vali Su, burada bulunan öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Su, öğretmenliğin ölene kadar saygınlığı devam eden kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ