Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Bağlar’da 8 pazar yeri cumartesi günü hizmet verecek

DİYARBAKIR MERKEZ BAĞLAR İLÇE BELEDİYESİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN GENELGESİNE GÖRE 8 VE 15 MAYIS TARİHLERİNDE AÇIK OLACAK SEMT PAZARLARININ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE OLACAĞI ALANLARI BELİRLEDİ.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesine göre 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde açık olacak semt pazarlarının vatandaşların hizmetinde olacağı alanları belirledi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla vatandaşların mağdur olmaması için toplam 8 noktada olmak üzere ilçe genelinde pazar yerleri 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Zabıta, emniyet güçleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koordineli çalışarak vatandaşların sağlıklı ve huzurlu koşullarda alış-veriş yapması için önlem alarak denetimler gerçekleştirecek.

Bağlar Belediyesinden yapılan açıklamada, pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen noktalar haricinde diğer tüm alanlar demir bariyer ve benzeri araç-gereç ile kapatılarak kontrolsüz giriş ve çıkışlar engelleneceği kaydedildi. Her tezgah arasında en az 3 metre mesafe kuralı uygulanacağı belirtilen açıklamada, pazar esnafına ve vatandaşlara maske ve temizlik gibi kuralları da uygulanarak denetimler gerçekleştirileceği vurgulandı.

Bağlar’da açık olacak semt pazarlarının adresi şöyle:

“Barış Caddesi, Lezgin Avcı Caddesi, Selahaddin Eyyübi Mahallesi Ninova Avm Civarı, Bağcılar Mahallesi Keyf-İ Diyar altı, Körhat Mahallesi, Kaynartepe Mahallesi, Bağcılar Mahallesi Yenihal bölgesi Avea Caddesi ve otogar karşısı Heskif Caddesi.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ