Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Ercan, biçerdövere binerek ekin biçti

SİNCAN BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DESTEKLERİYLE TOHUMLA BULUŞAN SİNCAN ZİRAAT ODASI TOPRAKLARINDA EKİLEN ÜRÜNLER HASAT EDİLMEYE BAŞLANDI. ELDE EDİLEN ÜRÜNLER İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILACAK.

Ankara Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün destekleriyle tohumla buluşan Sincan Ziraat Odası topraklarında ekilen ürünler hasat edilmeye başlandı. Elde edilen ürünler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Sincan Belediyesi; tarımsal üretimi desteklemek, çiftçilere örnek olmak ve ilçenin tarımsal potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği tarımsal üretim alanını hizmete açmıştı. Sincan Ziraat Odası işbirliğiyle mülkiyeti Sincan Belediyesine ait olan Polatlar Mahallesindeki tarımsal üretim alanındaki ilk mahsuller alınmaya başladı.

Başkan Ercan Biçerdövere binerek ekin biçti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan biçerdövere binerek tahılları biçti. Başkan Ercan ve Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Sezgin Gülmez nohut ekilen tarlaları da inceledi. Tarım ve üretimin önemine dikkat çeken Başkan Ercan, “Geçen yıl hizmete açtığımız tarımsal üretim alanımızdan ilk mahsulleri almaya başladık. Zamanı geldiğinde nohut, mercimek gibi diğer mahsulleri de hasat ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Tarımsal üretimi arttırarak hem vatandaşlarımıza destek olacağız, hem de Sincanımızda üretimi teşvik edeceğiz” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ