Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Başkan Kocaispir’den çalışanlarına promosyon müjdesi

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYON ÖDEMESİNİN YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDE YAPILACAĞINI BİLDİRDİ.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile en yüksek maaş promosyon ödemesinin Yüreğir Belediyesi’nde yapılacağını bildirdi.

Belediye bünyesinde çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personeline müjde veren Başkan Kocaispir, memur ve sözleşmeli personele 4100 TL, şirket çalışanlarına 3600 TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu.

Başkan Kocaispir açıklamasında, “Kıymetli Yüreğirli Hemşehrilerim, bugün izin verirseniz belediyemizin emekçilerine, adanmışlık duygusu ile hizmet eden mesai arkadaşlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Değerli emekçi kardeşlerim, yol arkadaşlarım, belediyemiz yine bir ilke imza atıyor. En yüksek maaş promosyon ödemesi Yüreğir Belediyesi’nde yapılacak. Memur ve sözleşmeli personelimize 4100 TL, şirketimizde çalışan kardeşlerimize 3600 TL ödenecek. Ödemeler 15 ila 30 Haziran tarihleri arasında hesaplarınıza yatmış olacak. İnanıyorum ki Yüreğir Belediyesindeki her bir işçimizin, memurumuzun evine götürdüğü maaşında kutsal alın teri ve emek var. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ