Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Hatay’da restoranlarda 1 Haziran hazırlığı

HATAY’IN SAMANDAĞ İLÇESİNDE BULUNAN KAFE VE RESTORANLARDA, YARIN İŞLETMELERİN AÇILMA İHTİMALİ ÜZERİNE HAZIRLIKLARBİTİRDİ.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan kafe ve restoranlar, yarın işletmelerin açılma ihtimali üzerine hazırlıklarını bitirdi.

Korona virüs salgını döneminde paket servisi yapan işletmeler, müşterilerini ağırlamak için gerekli tedbirleri alarak açıklamayı beklemeye başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeyle tüm lokanta, restoranlar gibi iş yerleri sadece paket servis ve gel-al uygulaması ile hizmet veriyor. Bugün yapılacak olan kabine toplantısından, restoran ve kafelerde paket servisi ile çalışma uygulamalarına son verilmesi bekleniyor. 1 Haziran için saatleri sayan işletmeciler, iş yerlerinde dezenfekte çalışması yapıp, masa ve sandalyelerini yerleştirip gerekli düzenlemeleri yaptı.

Tur ve restoran işletme sahibi Kerem Dobriç, “Pandemiden dolayı zor günler geçirdik. Uzun zamandır kapalıyız. İnşallah bugünkü açıklamayla beraber güzel şeyler bekliyoruz. Tur ve restoran olarak biz Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra inşallah yarın uzun bir aradan sonra 1 Haziran’da bir umut ışığı olarak işlerimize başlayacağız, temizlik ve bakım olarak her şeyimiz tam” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ