Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kızılay İçecek üretim kapasitesini arttırıyor

ERZİNCAN’DA FAALİYET GÖSTEREN TÜRK KIZILAY MİNERALLİ SU İŞLETMESİ’NDE ÜRETİMİN ARTIRILMASI AMACIYLA YENİ ÜRETİM HATTI HİZMETE GİRDİ

Erzincan’da faaliyet gösteren Türk Kızılay Mineralli Su İşletmesi’nde üretimin artırılması amacıyla yeni üretim hattı hizmete girdi.

Türk Kızılay Erzincan Mineralli Su İşletmesi’nde düzenlenen törende konuşan Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık maden suyu fabrikalarında üretimi arttırdıklarını belirterek, “Maden suyunu dünyaya anlatmaya gayret ediyoruz. Bu su dünyanın en yüksek magnezyumlu suyu. Bu su litresinde 317 miligram ile dünyanın en kaliteli sağlık ve spor içeceği. Gökten yağan su toprağın altına akifere süzülüyor, 300 yıllık bir serüvenle bu halini alıyor. Toprağın içerisindeki doğal mineralleri alıyor ve toprağın dışına çıkıyor. Bu bizim akıl, ruh ve kalp sağlığımıza iyi gelen, ilaç olarak alsanız biyoyararlılığı bu kadar değil. Bebeklere dahi içirilmesi gereken çok kıymetli bir ürün. Avrupa’da kişi başı 100 litrenin üzerinde maden suyu tüketiliyor. Türkiye’de ise bu tüketimin 12-13 litre” dedi.

Konuşmaların ardından tesis katılımcılar tarafından gezildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ