Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Kullanılamaz hale gelen köprü yeniden yapıldı

MANİSA’NIN SOMA İLÇESİNE BAĞLI ÇERKEZHAMİDİYE MAHALLESİNDE BAKIRÇAY ÜZERİNDE BULUNAN VE SEL SULARI NEDENİYLE KULLANILAMAZ HALE GELEN KÖPRÜNÜN YERİNE SOMA BELEDİYE BAŞKANI ALİ TULUP’UN TALİMATIYLA YENİSİ YAPILDI.

Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Çerkezhamidiye Mahallesinde Bakırçay üzerinde bulunan ve sel suları nedeniyle kullanılamaz hale gelen köprünün yerine Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un talimatıyla yenisi yapıldı.

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un talimatıyla, Çerkezhamidiye Mahallesinde çiftçilerin tarımsal arazilerine ulaşımı için kullandıkları Bakırçay üzerindeki eski köprünün yerine yenisi yapıldı.

Sel nedeniyle kullanılamaz hale gelen köprünün yerine Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un talimatı, Soma Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi’nin takibi ile Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahalle ekibi tarafından yenisi inşa edilerek hizmet vermeye başladı. Başka bir taraftan ulaşımı olmayan bölgedeki tarım arazilerine çiftçilerin de ulaşımı sağlanırken, hem tarımsal faaliyetlerin aksamaması hem de vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi sağlandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ