Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Ordu’da lokanta işletmecileri, masa servisi hizmetine başladı

ORDU FAALİYET GÖSTEREN BİR LOKANTA SAHİBİ AYŞE KESKİN, ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİLDİĞİNİ VE ALINAN KARARDAN MEMNUN OLDUKLARINI BELİRTEREK, “MÜŞTERİLERİMİZ BİZLERİ ÇOK SEVİYORLAR VE ÖZLEMİŞLER. EPEY BİR SÜRE AYRI KALDIK VE O YÜZDEN ÇOK GÜZEL BİR İLGİ VE ALAKA VAR. PAKET SERVİS OLARAK HİZMET VERDİK AMA İNSANLAR ZEVK ALAMADI. MALİYETİ YÜKSEK OLDUĞUNDAN BİZİM YAPACAĞIMIZ KAR ORANINI DA DÜŞÜRDÜ. TÜM PAKETLERE TALEP ARTTIĞI İÇİN ÜRÜNLERE ZAM YAPILDI. KARARDAN ÇOK MEMNUNUM VE İNŞALLAH BU YASAKLAR BİR DAHA GELMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM” DEDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün akşam açıklanan normalleşme adımları kapsamında kafe, kıraathane, restoran ve lokantalar bu sabah itibariyle masada servis vermeye başladı. Ordu’da da hazırlıklarını tamamlayan işletmeler, müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Korona virüs ile mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan işletmeler bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Normalleşme sürecinde yeme-içme mekanları, saat 07.00 ile 21.00 arası masa servisi, 21.00 ile 24.00 arası da paket servis olarak hizmet verecek. Ordu’da da hazırlıklarını tamamlayan esnaf, müşterilerine hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını, bu günleri özlediklerini ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterdiklerini söyledi.

“İnsanlar paket servislerden tat alamadı”

Ordu faaliyet gösteren bir lokanta sahibi Ayşe Keskin, zor bir süreçten geçildiğini ve alınan karardan memnun olduklarını belirterek, “Müşterilerimiz bizleri çok seviyorlar ve özlemişler. Epey bir süre ayrı kaldık ve o yüzden çok güzel bir ilgi ve alaka var. Paket servis olarak hizmet verdik ama insanlar zevk alamadı. Maliyeti yüksek olduğundan bizim yapacağımız kar oranını da düşürdü. Tüm paketlere talep arttığı için ürünlere zam yapıldı. Karardan çok memnunum ve inşallah bu yasaklar bir daha gelmez diye düşünüyorum” dedi.

“Kararı doğru buluyoruz”

Zeynel Keskin isimli işletme sahibi de şuan müşterilerin ilgisinden memnun olduklarını belirterek, “Şükür olsun şuan işlerimiz umduğumuz gibi. İnsanlar özellikle sulu yemekleri burada yemeyi özlemişti. Paket servisler hazır yemek sektöründe daha makbul. Her şey yerinde güzeldir. Müşteriler bizi, biz de müşterilerimizi özledik. Kararı doğru buluyorum, olması gereken buydu. Tabi öncelikle sağlık diyorum” şeklinde konuştu.

Müşteriler de lokanta ortamını ve buralarda yemek yemeyi özlediklerini ifade ederek, “Bizce açılması güzel oldu. Şuan zaten mesafe ve hijyen kurallarına da dikkat ediliyor. Zaten tam kapasite ile çalışılmıyor” ifadelerine yer verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ