Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Uçak konforunu aratmayan kişiye özel VIP araç

DENİZLİLİLER, ŞEHİR MERKEZİ İLE ÇARDAK HAVALİMANI ARASINDA YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KİŞİYE ÖZEL VIP MOBİL ULAŞIM HİZMETİNİ ÇOK SEVDİ.

Denizlililer, şehir merkezi ile Çardak Havalimanı arasında yolcu taşımacılığı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin kişiye özel VIP mobil ulaşım hizmetini çok sevdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çardak Havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması, yolcu taşıma kapasitesinin etkin şekilde yapılması ve vatandaş memnuniyetinin artırılması hedefiyle sürdürdüğü servis hizmetinin yanı sıra vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine başlattığı kişiye özel ulaşım VIP hizmeti devam ediyor. Kişiye özel hizmetle vatandaşlar adreslerinden alınıp Çardak Havalimanı’na, Çardak Havalimanı’ndan ise adreslerine güvenli, konforlu ve hijyenik şartlar altında ulaştırılıyor. Denizlililerin çok sevdiği, özellikle uygun fiyatlı olmasından dolayı yoğun bir şekilde tercih ettiği kişiye özel ulaşım hizmeti 8+1 kişilik özel tasarlanmış minibüslerle yapılıyor.

Pandemi tedbirleri uygulanıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kişiye özel VIP ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların rezervasyon yaptırmaları gerektiği ifade edildi. Pandemi tedbirlerinin hassasiyetle uygulandığı, araç filosunun düzenli olarak temizlendiği ve dezenfekte edildiği belirtildi.

Farklı araçlarla kesintisiz ulaşım

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığına modern, güvenli ve konforlu farklı araç tipleriyle sürdürüyor. Servislerin daha önce alışıldığı şekliyle İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden hareket etmeye devam ettiği kaydedildi.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ