Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Vali Karaloğlu 65 milyonluk projelerin temelini atacak

DİYARBAKIR VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN HAYATA GEÇİRECEĞİ 65 MİLYON 258 BİN 581 LİRALIK 10 YATIRIMIN TEMELİNİ ATACAK.

Vali Karaloğlu 65 milyonluk projelerin temelini atacak

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesinin hayata geçireceği 65 milyon 258 bin 581 liralık 10 yatırımın temelini atacak.

Büyükşehir Belediyesi, yol yapımdan gençlik hizmetlerine, kırsal hizmetlerden park ve bahçe yatırımlarına kadar Diyarbakırlıların yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Vali Karaloğlu, yarın eski Mardin Yolunda yapılacak törenle, Dicle, Hazro, 500 Evler parkları, Bismil parkı peyzaj düzenlemesi, Hani’de yapılacak dekoratif aydınlatma, Fiskaya’da yapılacak cam teras, eski Mardin Yolu, Bismil ve Hani’de yol yapım, köprü ve sanat yapıları, Bağlar’da kapalı semt pazarı, Ali Emiri Bilgi Evi ve kırsal mahallelere yapılacak tarımsal amaçlı 55 havuzun temelini atacak.

Son bir yılda 410 milyon 830 bin liralık 80 projeyi hayat geçiren Büyükşehir Belediyesinin, UNESCO Kültür Mirası Listesinde bulunan Diyarbakır surlarının restorasyonundan kırsal mahallelerdeki yolların yapımına kadar bütün alanlardaki projelerinde ise çalışmalar sürüyor.

Büyükşehir Belediyesinin kentte, sosyal aktiviteler için ortam ve olanak sağlamak, kent estetiğini iyileştirilmek hedefiyle çalışma ve projelerine devam edeceği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ